Just another 10 days..

assalamualaikum..
sudah jarang-jarang sebut pasal en zahir kat blog ni kan..
cewahhh..
maklumla..
dia kan ada nun di Bintulu..hari-hari boleh gayut..
en zahir kan tukang tadah telinga..
hari-hari dengar bini dia ni potpetpotpet..
cerita report 1 hari pasal anak-anak kat dia..
kecuali la kalau dah tertido..letih melampau..
qada gayut esoknya pulak laa..

lagi pun..
en zahir sudah mahu SIGN OFF!!!
(kak lin..ini la berita gumbira itu..)
sudah konfem 3-4 hari lepas..
saja mau tunggu countdown sepuloh hari ni..
sebenarnya tunggu sign off sementara anchor adalah sangat tak best..
rase nak je suruh turun kapal tu sekarang..
BALIK..
hahahah..
-ingat MISC  tu korang punya ke??-
(tetiba teringat kat statement anon..heheh)




..bila ayah balik nanti..



boleh jalan-jalan dengan ayah!!

boleh soping-soping..ayah bayar!!

ayah jadik bebysitter!!

ayah bawak jalan keliling kampung




 
layankan aje ape kakak nak..
manje la puas-puas..

boleh jadi driver umi juga..

boleh jadi kuda untuk kakak and the geng..

..bolehla sambung cuci helmet yang dah berabuk..huu

..boleh bawak adik naik motor lagi..

lepas ni takde baring-baring dah ayah oii..
sila la kejar zikry ye..

ayah hantar kakak adik p sekolah..

jalan-jalan petang dengan ayah..
cuti nanti mau kemanakah ayah??

dan ayah bolehla mengganas di dapur seperti biasa..
hahaha..
sangat rindu char koew teow dan pizza en zahir..




TAPI..
berangan je la..
ayah sign off awal bukan boleh lepak-lepak di rumah..
ayah mau p Terengganu nun...
haihhh..
kire ok la kan..
biarla di Terengganu dari nun di tengah laut...

 



13 tukang conteng sambilan:

Erin Rashid said...

tak tahan tengok si kakak bersandar kat kereta
silang kaki ikut ayah dia
hahaha
btw, aku suke blog kau kali ni
nak baca entry tak yah nak kli 2-3 kali
terus terpampang kat home
hehhehe

Marsha~ said...

awalnye en. zahir sign off??? gi terengganu?? awatnye?? tukar kije ke??

HaninFarshid said...

hehe....bestnya...tak lama je lagi....gi terengganu nak buat course eh? good luck to him ;)bestnyaaaa..leh makan keropok lekor...hehehe!

. i n n z c h u b b y . said...

kali ni en zahir onboard kejap je ea,kak?

happy for u,sis! :)

noradzlina.kamdani said...

he he he ramalan ku benar belaka..good luck to zahir sbb kene buat pelbagai jobs description yg cekin dh list he he he

@ MaMa ALyA @ said...
This comment has been removed by the author.
@ MaMa ALyA @ said...

kak ekin.. takmo ikut zahir pi ganu?? hehe.. beshnyer kan nak balik dah :-) dapatlah manje2 together for next 6 month... nurul mengharapkan nextnyer iwan pulak..berangan sudah.. haha..

Ummi said...

@Erin Rashid
seblum ni kene klik2 eh?tatau pon..hueeee

Ummi said...

@Marsha~nak p course marsha..masih lg keje ngn misc tu..huhuh

Ummi said...

@HaninFarshid
hahaha..best sebab dok darat..bukan sebab kepok lekor..hehehe

Ummi said...

@. i n n z c h u b b y .
kene balik sb nak p course..kire kejapla kan ..nak banding p 6 bulan..

Ummi said...

@noradzlina.kamdani
ala kak lin..kan die nk p ganu..tak bleh buat gak sume tu..walaupon ade kat darat..

Ummi said...

@@ MaMa ALyA @owwhh..insyaallah akan pergi time cuti sem nti..kan keje..kene keje jugakla..nak buat cmane..kalau iwan buat sekali kan bagus..nanti boleh kite dating kat sane same2..

JOM SHOPPING!!