Sempena Ramadhan ini

assalamualaikum..


pejam celik esok insya Allah dah nak puasa..
dan sekali lagi umi berpuasa tanpa si ayah..
dan sekali lagi umi berpuasa dalam keadaan berbadan dua..

Alhamdulillah..
sehingga ke saat ini..umi belum mengalami sebarang alahan..
Allah itu maha pengasih dan penyayang kan..
Bayangkan kalau umi alah teruk macam sebelum-sebelum ni
Dengan puasa..dengan kerenah 3 orang tu..dugaan besarrrr...

Moga terus gigih sehingga ke Syawal.
bahagianya kalau takde alahan langsungkan..
cuma satu saja..
setakat ni mudah letih..asyik nak terlena..
tadi lepas zohor, masuk kolej balik..punyela tak tahan mata..terlelap dalam kereta kat tempat parking jek..huuuu

apa-apa pun umi nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan al-mubarak..
semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari Ramadhan yang lalu..
semoga baby juga kuat melalui Ramadhan ini dengan umi..



ikhlas dari Trendyzs



3 tukang conteng sambilan:

cik chinta said...

Salam ramadhan

Melati Qistyna's Mummy said...

Ya Allah, usah lama betol akak x singgah blog ni kin, dah nak berempat dah,Alhamdulillah.... :)

Selmt berpuasa buat kin Ye, kakak mesti dh beso kan... :)

zahirian said...

selamat berpuasa juga untuk cik chinta..


Kak abby..
memang makin membeso semuanya :)

JOM SHOPPING!!