jom..jom..

assalamualaikum..
2 beradik ni sangat syok kalau kata nak balik rumah tok..
memang sangat excited..
kalau boleh tiap-tiap hari nak balik rumah tok..pengsan umi
tambah sekarang dah makin sarat..
kalau boleh balik kerja nak dok rumah saja..

tapi bila kak ina dah merayu-rayu "jom la p umah tok ton umiiii.."
ok laaaa...serender...jom la..jom..jom..kita p..
tp ni gambar masa hari Sabtu lepas..
hari umi cuti..lagi la kena p kan..sian depa dok terperuk kat rumah


syok tak terhingga..jalan menonong tinggal umi eh...

zikry the explorer..ada je mende nak di perati..kak ina rajin tolong bawak beg..tu isi baju siap-siap..konfem balik malam punye laaa..nak mandi rumah tok ton...

tengok muka zikry yang heppimeal itu..



alalalla..kakak yg request nak letak beg kat belakang..feeling ala-ala nak balik Perak la konon...

haaa..naik..naik..zikry tu gigih jugak nak naik panjat sendiri..

yesss..berjaya!! marah tu kalau umi atau kakak tolong dia masuk kete..

masuk ikut pintu belakang..tp lepas tu dua-dua pindah dok depan..

ketepi sikit umi..nak tutup pintu ni...

kak ina adjust aircond..kasik sejuk sikit...

ok umi..jom gerak!

6 tukang conteng sambilan:

Marsha~ said...

rajin kak ina bwk beg umi... larat pulak dia ek? tak berat?? hehe

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe.... Kiut je berdua ni, gewam tgk... :)

Ummi said...

marsha..ala..baju tido diaorang je..tak berat..larat tu..heeee

____________________

kak abby..pehni tengok dieorg ber3 cmane plak ye :)

✿Ummi Myra✿ said...

hehe budak2 mcm tu la, suke sgt duduk kat depan kan hehe, serupa la dgn my kids.


slm prknalan, done follow, kalau sudi jom singgah kat teratak ummi myra jugak ye :)

noradzlina.kamdani said...

rambut kak ina...topi kmns...

~~Sue eLLa~~ said...

aloloo..pandai betol dorg bawa diri..dgn beg suma letak belakang.hehehe...

JOM SHOPPING!!