..berat perut dan bahu..

assalamualaikum..

dari semalam..macam2 berlaku..
ade je yang tak kena..
masa ni jugakla amos Nilam Satu nun buat perangai..

en zahir memang telefon hari-hari..
tapi nak mengadu pon tak sampai hati..
beberapa minit yang berharga tu baik cerita pasal anak-anak..

anggap sajela ada hikmah yang berlaku disebaliknya..

membebel dipetang hari..
ni ada meeting pulak pukul 4.
kalau mood dah ke laut..rasenye badan je la masuk meeting..minda tuannya entah ke mana..

moga en zahir dapat sign off next Bintulu..
perut dah makin berat..bahu pon berat nak galas macam-macam..

moga segala dipermudah...

5 tukang conteng sambilan:

RULZA said...

insyaallah, semoga allah permudahkan urusanmu sekeluarga..Amin

Melati Qistyna's Mummy said...

eh, napa kin? mg dipermudahkan segalanya buat mu...

w|cKa` said...

call la opis.. kalo fon ofis xjawab, call hp.. kalo hp xjawab, tinggal sms.. dia kalo bab besalin insyaallah bleh sign off.. dia penah kena teman bini org kapal besalin kat labour room sbb laki org tu xdpt balik.. kalo husband akak xdpt balik, akak ajak dia teman kat LR.. haha

NADIA vs BERON said...

b strong kak! :)
btw, nadia tgk ticker kt atas tu. due date bakal khalifh junior akak, sme bfdy dgn nadia. :D mintk2 la same hehe

rynas said...

salam..semoga diberi kesihatan yg baik dan dipermudahkan segalanya AMin

JOM SHOPPING!!