..from ayah with loves..

assalamualaikum..

lama dulu...
masa bergayut dengan si ayah..adala bg cadangan kat ayah untuk bawa anak-anak ke Bukit Merah bila ayah off nanti..
nampak sangat lupa daratan kan umi ni..tak sedar perut dah sangat sarat bila ayah sign off..huhuuh..
so, ayah cadangkan p tempat dekat-dekat je..untuk bawak anak2 p mandi kolam..
dan yg dicadangkan adalah the carnival,di Cinta Sayang Resort kat Sg Petani.

lepas tu excited bgtau kat kakak n angah, ayah balik nanti kita p kolam!!
dan sejak itu, tiap kali ayah kol..kak ina asyik tanya bila nak p kolam..bila nak p kolam..

terganggu mental emosi si ayah..mendengar rayuan si anak..hehehe..
lalu ayah bg la green light beli dulu "kolam" sementara nak tunggu ayah sign off..

dan inilah rupa kolamnye...


kolam kering..takdenye umi nak buh air..kang banjir 1 rumah..nak buh di luar memang takde tempat la..kami kan dok kuarters..

balik sekolah tengok-tengok ade kolam tengah rumah..heppi tak terkata la kan!kebetulan ayah pon dok di Bintulu masa ni..dapatla mms kat ayah rupa anak-anak dapat prezen dr ayah..

jom bergumbira...

bersantai sungguh...

terima kasih ayah..kali ni kakak posing tanpa gigi ye...

yg sorang ni asyik peace..peace..peace..

menyusu pon nak dok dalam kolam..biasela..mende baru..tengok je la nanti sampai bila..sebelum diaorang kebosanan..huhuhuh


 ..kolam ni umi beli online jek..bila kak ina tanya sape beli..umi kata ayah beli (kan pakai duit ayah)..beli kat mana umi?umi jawab..beli kat kedai..kedai kat mana umi?..kedai jauhhhh...tp kalau tanye balik kat kak ina, dia kata ayah beli kolam ni kat Jepun..huahuahua..anak ayah....Jepun itu jauh kan..

3 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

Huwaaaa.... Syioknye anak2 ayah dpt prezen... Nak tido pon dlm kolam mlm kang... Hehehehe

jooleata said...

best betul, ayah beli kt mana tu kak ikin? heheh

*berangan nak bg anak buah*

Ummi said...

kak abby..malam xberani diaorang nak tido dlm kolam..sb umi tido dlam bilik..nak tido dlm kolam..tido sendiri laaa..hehehe

_______

jazz..kt fb..cari toys memories..

JOM SHOPPING!!