gejala itu mula melanda..

assalamualaikum..
sekarang sudah 2 bulan lebih teman sebantal sy belayar..
sebelum ni ok-ok saja (kununnnnn)
tapi sekarang..
rasa macam nak suruh dia off jek!

mungkin sebab sebelum dia on haritu dok lama di darat..
setengah tahun weh...sejak kawen mana penah dok darat selama itu..
lepas tu bila dia on, baru dua bulan lebih dah -rasa nak suruh balik!-
bila baca status kawan-kawan senaseb di fb..di blogs..yg dok countdown kepulangan soulmate mereka..
mula la nak sedih-sedih..[ yg nak on pon baca juge ;) ]

mula la nak buat aduan rakyat melalui AMOS..
lalu en soulmate mula la memberi emel panjang sikit dari biasa..
bersabarlaaa..
mode ibu ngandung ni macam ni la gamaknya..
en husben kata next month barula boleh buat berangan dia nak balik..
toksah dok baca status fb , blog orang..buat2 bz..study..
okeh..boleh buat-buat bz..memang kena study memandangkan next week final exam utk sem ni..
tapi lepas tu..?kembali beremosi le jawabnye..

sabar terus sabar...
ni la pic terakhir kami berdua tahun lepas..sebelum dia bertolak ke KL..huuuuu

3 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

Ye mood ibu mengandung ni Ada pasang surut..... Akak doakan yg tbaik buat kin..... :)

jooleata said...

sabar ye kak ikin, bercinta dalam email saja lah wat masa terdekat ni.. huhu

Ummi said...

kak abby..mekasih ye..terbaek la akak ni!

__________________

jazz..emel..kol..kalau dah rindu harus nak dia balik kan..selamat menempuh perkara yg same ye jazz..

JOM SHOPPING!!