zaid zikry sahaja

assalamualaikum..

maaf atas kesulitan sebelum ini..
blog ni di"private"kan sementara
paham2 je la sebabnye kan..

so..
entry kali ni adalah pasai zaid zikry
ye..
semata-mata tentang zaid zikry..


adik dah boleh meniarap sendiri!!
akhirnya..
selpas 4 bulan dan 3 minggu di lahirkan..
agak lambat..
sebelum ni die dah biase tido meniarap..
tapi umi yang tiarapkan..
last week mase p amik adik kt sekolah..cikgu gtau


"zikry dah meniarap sendiri harini"
"dah p merata dah"

hihihihi..

sebelum ni bila ditiarapkan memang die dh boleh menjulur..
pelik betul la..
sepatutnya kene ade skill meniarap dulu baru menjulur..
die terbalik la pulak..
jadiknye..bile dah boleh meniarap sendiri..sakanla adik merayap ek..
dan umi tak berani la nak tinggalkan adik sorang2 atas katil dah..
melainkan dibina kubu-kubu bantal keliling..






ooppss..
lagi2 bertambah syok bile adik dah boleh pegang botol sendiri!!
cuma kene tengok2 jugak..
takut tersedak..

lagi satu..adik dah tak menyusu secara ekslusif dah :(
sejak umi p KL dulu..
takut stok susu tak cukup (memang tak cukup pon)
so,adik dah minum susu formula..
same macam kakak..
Isomil..






ok dik..
moga2 adik terus membesar dengan kuat dan sehat!!
nanti boleh tunjuk skil2 baru bila ayah balik ek..

6 tukang conteng sambilan:

ZuRaNaI said...

ohhh..comelnye baby mate bulat ni..tahniah zikry!!!pasni pndai dduk plak k..hiii~

kak mas said...

congrats zaid zikry da bole meniarap sendiri ye.. :)

Ummi said...

okkk!!mekasih auntie zura!!

Ummi said...

mekasih auntie mas..kim salam kt adik bolat yek

Ummi said...

eh..tadi mcm dah reply komen auntie zura..tapi takde pulak kat sini..mekasih ye auntie zura!!bile nak dtg jumpe saye nih??(zikry)

@ MaMa ALyA @ said...

yeah...zikry dah niarap... tepuk2 tangan...hehe...

JOM SHOPPING!!