.:dalam hati ada taman:.

 salam..

harini en zahir kol..
dari tengah lautan nun..
kol duration 9m:15s..
waaa..lame dari biase..en zahir kate extra sebab semalam die x dapat kol..
mase nak gerak kuar dari shimizu..
xpe..xpe..
macam sangat best bersembang dengan die harini..
sebab arini dah 1 Mei!!!
bukan sebab Hari Buruh ye,..
tapi sebab dah beralihnye bulan..masuk bulan baru..
di kala orang lain xheran pon..tapi bagi saye..1 peralihan tarikh yang sangat bermakna..
tibe2 je rase..eh..dah x lame nak masuk bulan 6..
dah tak lame en zahir nak balikk!!(lame lagi sebenarnye syikin oiii..)
makin seronok sebab en zahir kate insyaAllah sampai Bintulu 6hb..
dan saye sangat suke dengan perkataan ANCHOR!!
hiii..9hb baru masuk port..(cik zura juge tentu tumpang gumbira kan..)
okk..kk..
meh layan gamba bebudak 2 orang tu pulak..



****************************************************************




Adik kalau bab bergambar memang kelassss..sekarang ni asyik masuk jari dalam mulut..adik lapar ke..sabor ek..6 bulan baru boley makan..

********************************************************************

haaa..ni kakak pulak..dah makin pandai ngasuh adik..
tepuk2 montot..nak tdokan adik..nak tergelak siap cakap "awat.." kalu adik die nangis..hahaha..sangat pelik memandangkan kakak dok di Parit skang..loghat Parit sikit pon xde..hihihi


satu lagi baju anak pelaut kakak..hiii..
anak ayah..anak ayah..

12 tukang conteng sambilan:

ZuRaNaI said...

hii..suke..

Izan said...

weh, cepatnya anak ko besr. rasa cam baru jer ko bersalin... =)

ez@din said...

putihnyer la adik..dah pandai meniarap pun...

Ummi said...

zura : mari kite bergumbiraaa..hihihi

ZuRaNaI said...

marii..hiii~

Ummi said...

izan: len kali bile izan dtg lagi blog ni tengok2 dieorang dh pakai baju sekolah dah..heheh

Ummi said...

cikgu eza : adik x meniarap lagi..kalu x mesti dh ade entry pasal die meniarap..tu umi die yang terapkan..hikkss..

i n n z c h u b b y said...

kakak dah pandai dodoikan adik dia tido ye?

Ummi said...

inn: kakak kan dah besar..(besarla sangat..kihkih)

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu xlama dh...bln 6 dh semakin dekat.pejam celik pejam celik sekejap jek sabo yek

Ummi said...

k.lin: saye kan memang penyabo k.lin..hahah..penyabo la sangattt..

cik zatil said...

kak ekin chomel
gilak baju
kakak!!!

cuteee sgtt nak
pinjam leh..

amboi patotlaa
zura hepi je..

JOM SHOPPING!!