.. saya tak nak bace blog awak dah ..

salam..

dulu..
saye selalu bace blog awak..
awak update je..saye bace..
cite best ke..tak best ke..saye bace jek..

TAPI..

sejak dua menjak ni..
bile saye bukak je blog awak..
ade setan yang bergayut kat telinga ni..
setan tu bisik2..
"apehal die ni..tu pon nak cite.."
"ape hal die ni..macam die bagus sangat.."
"blog die je ke yang bagus sangat?"
..ade macam2 lagi la setan tu bisik2 kat telinga nih..
..malas nak buat comot kat blog ni..

JADI

saye amik keputusan..
tak nak bace dah blog awak..
saye taknak jadi orang yang busuk hati bile bace blog awak..
bersawang kat hati ni nanti..
x elok untuk kesihatan..
elok la saye bace je blog2 len yang beribu2 lemon tu..
lagipon saye tau..
awak tak heran laaa..
teruskan berblog ye awak..

nanti kalau saye rindu nak bace blog awak tu..
pandai la saye cari..
bile saye dah berjaye halau setan2 tu p jauh2..

assalamualaikum


p/s : saye akan update pabila mood nk berblog dtg kembali..tah2 lagi 2 jam kot..c yaaa!

11 tukang conteng sambilan:

ZuRaNaI said...

hiii..
saba ye kak ekin

kak ekin,,ritu saye smp termimpi mee kawah tu..srius nmpk sdap smp teringat2..huuu~bile g kedai takut nk order mee hailam.takut xsdap.hiii

noradzlina.kamdani said...

la...sampai camtu? awat? setan tu jahat sgt yek..cian org yg blog awk xnak baca tu....

Ummi said...

zura : aiyaaakk..mujur bukan pregne..hiiikkss..kalu pregnen sampai ngidam gitu akak sanggup la masakkan..heheh

tinie & thahir said...

syikin G amik lembu kat blog akak..

;-)

Ummi said...

k.lin...mane ade setan yg baek..heheh..sy dah link akak!!

Ummi said...

kak tini : hoh?? lembu pulok??nti saye amek..hahaha

cik zatil said...

kak ekin meh sni nak
peluk cket bagi
semangat..hehe

jgn sedih sedih akak
nyahkan setan2
tu jauh2..

:)

Edriena Hazelina said...

betul tindakan kak ikin nie.
saye pon ade 1 blog yang ade masalah hati macam tu.
saye jarang-jarang bukak blog die.
sebab ade setan bisik-bisik kat telinga nie jugak. hehe..

Ummi said...

cik zatil..cik zatil sebenarnye rindu nak peluk encik zuhdi yek..ahaksss ..kantoiii

Ummi said...

cik edr : mencegah lebih baik dari merawat kan..cegah sebelom parah..cewah

NURUL said...

ahaks! nurul pon ada 1 blog ni yg pd awalnya sooo sweet nak baca..tapi bila dia dah stat kutuk2 org cam blog dia bagus sgt, terus banned blog tu..hehehe...

JOM SHOPPING!!