Yangshan, China

salam..



encik zahir dan puteri zamrud 1 mula bergerak ke Yangshan..China hari ni..
seronok jugak die nak kesana sebab dah tau saye boleh kol die direct je dengan kos murah..
nak p sane pon dalam 5 hari je..ok la tu kan..
tapi en zahir kate tak best p sane sebab sungai die kotor..
dan jugak x boleh turun berjalan2 pasai pekannya sangat la jauh..
beratus kilometer..
ala takpe..China bukan best pon (memandai jek..cett..)
semoga en zahir dan seluruh isi kapal selamat pergi dan selamat jua kembali..

4 tukang conteng sambilan:

dianafirdaus said...

ermmm..en.zahir naik puteri delima 1 ker?
typo error tu..hihihihi

Ummi said...

aiyakk!!naseb bek ade cikgu tolong cekkan..apesal dok teringat kat delima je nih..hahaha
mekasih kak!!!

Edriena Hazelina said...

hehe.. delima 1 inchik ayoe saye tau kak..
asyik ingat previous ship je kak ikin nie. hehe..

Ummi said...

edr: hahah..tah nape tah..dulu salah pos pon delima jugak??y ek??y ??misteri sungguh..

JOM SHOPPING!!