Bintulu


salam..


Harini insyaAllah encik zahir sampai Bintulu..and the best part is...ANCHOR!!

yipipiipii..

2-3 hari pon ok..
kalu anchor berminggu2 lamenye baik balik umah je kan?heheh..

parcel kaseh sayang pon dah di pos semalam..
takde ape yang nak dibebelkan hari ni..
semalam tido sepuas hati pasal kurang sehat..
dan lagi satu..
tiada gambar buat ketika ini melainkan gambar yang dicilok dari pakcik gugel sahaja..
ini adalah kerana blutooth lappy saya adalah tidak sehat..
letih dah agaknye die asyik receive file je kan..
so..setakat ini sahaja bebelan hari ini..
ndaaa..
assalamualaikum!!
(tak jawab dose..heheh)

4 tukang conteng sambilan:

ez@ said...

wah lagi parcel kaseh syg buat en zahir..bley la gayut n bervideo call bagai kan??za x pnh anta per pun kt suami..huhuhu...waalaikumussalam..za jwb salam kak ikin..hehehe

Ummi said...

hahaha..lawak la za..parcel kaseh sayang adalah wajib..huhuhu..xlayan blog kot 2-3 arini ..ceh..konon je..

ZuRaNaI said...

sronokla da smpp..hiii~

Ummi said...

mari bergumbira!!!

JOM SHOPPING!!