September..

2 September 2009

waaa..kejapje dah masuk september..pejam celik je kan..so..november pon bukan lame lagi..huuu..puasa pon kejapnye dah masuk 11 ari..kire dah dekat mid Ramadhan..cepatla november..huby balik!!!berape hb ek sayang??huu..x kire la..yg pastinye november huby balik n disember orang baru nak sampai dah..

next week dah cukupla 24w preggy umi ni..masuk 6bulan dah..nak tergelaknye,dah nak masuk 6 bulan barula ade orang kat ofis tanye "eh,syikin pregnen ke?"huuu..abis tu selama ni mesti dieorang ingat sy boroi ke??p keje pon masih lagi bleh pakai baju kurung..nape tibe2 kali ni segan nak pakai uniform ek??ngeee..tunggu la kot2 pas raye ke..beby x besar sangat ni..macam kakaknye dulu la..die pon faham kan..meringankan beban umi nak bawa turun naik tangga..nak dukung kakak lagi..bagusnye adik amani ni..dok dalam perut pon xle diam la..even uminye puasa..die tetap xtif..boy ke girl ni??bile ek nk p scan..

n Alhamdulillah..so far puasa full lagi..harapnye penuh la tahun ni..xya susah2 nak ganti..huby pesan..kalu tak larat..jgn pakse..umi laratla..mesti larat!!larat2kan jugak..chaiyokk!!sukenye skg hari2 bleh gayut ngan huby..selama ni pon gayut hari2 gak..tapi 2-3 minit je..skg dah die tersadai kat Bintulu,blehla gayut hari2..my huby kan pendengar setia potpetpotpet wife die ni..hahaha..saye dah mengantuk..so..setakat ni je la..gudnite n selamat berpuasa!!

2 tukang conteng sambilan:

lily lotus said...

raya nanti hubby takde lah ekk..tabik spring lah kat kin..kalau ly dah teriak pepagi raya..hehe

Umi said...

huuu..ni pon bakal teriak agaknye..harap2 cukup kuatla..kuathati..bukan kuat teriak..

JOM SHOPPING!!