Hero is coming!!

Baru je balik dari klinik..monthly checking looo..kul 8 dah terpacak depan klinik tu..ingat kot bleh la jadi orang terawal..rupenye dah berderet dah preggy mom kat klinik tu..so,dapatla sy turn ke 10..huuu..alhamdulillah umi n adik amani sehat2 jek..dah nak masuk 27w..tau2 dah nak 7bulan..kejap je rase..cewah..xcitednye nak tunggu hero ni kuar..misi yg cek gerak beby pon kate beby aktif dlm perut..huuu..tu baru dalam perut..sok kat luar perut lagi hebat agaknye..last week, raye ke 3 p scan beby kat Batu Gajah..doc kate konfem BOY..insyaAllah la doc..tu yang best tu..ayah n umi dapat sepasang!! hmm..x snap plak gamba scan anak umi..nti2 la kalu rajin akan diuplod kemudianlaa..yang penting die sehat & gumbira dok dalam womb umi..kakak pon dah pandai gosok2 perut umi..nak cakap tak pandai lagi..tah ape la yg di gugu gagakan dengan adik die tuh..plan nk buli umi pe..hiiii..

Semalam kapal huby dah gerak kuar dari port Bintulu menuju ke Taiwan setelah hampir sebulan berkampung diperairan Bintulu..hmm..sunyi plak rase..kalu x bleh la msg2..koling2..berSkype..berYM..tp kire syukurla raye huby ade kat Bintulu..huby dah plan nak shopin baju hero die kat Taiwan..xcited la tu..

Semalam MIL n family Sil datang beraye kt umah..huu..bagusnye my MIL kan..menantu die x p beraye umah die..die yang datang umah menantu..maklumla, menantu die dah berat..bukan senang nak naik turun tangga..balik keje dah penat..siap bawa ketupat tuu..sempena die dah habis pose 6..huby dearessst,jangan jeles ek..umi dapat spesel ketupat pulut hitam dari makton!!..heheh..

4 tukang conteng sambilan:

Erin Rashid said...

kin,
tahniah dpt baby boy plak kali ni
aku pon nk jugak dpt sepasang..
tapi buat masa ni aku masih super duper empty!
tggu masuk umah baru nnt kot baru nk merancang. huhuuhuh

weh.. abg aku yg sulung pon posting kt bintulu beb
skrg dia berulang alik setiap 2 minggu ke shah alam, sbb tak bwk family

Umi said...

erin,abg hang kije pe?jenuh gak la kan nak berulang..dr bintulu tu..kalu dok semnjung ok lg..

cepat2la dapat beby baru erin..hiii

mizzbutterfly said...

cikgu nak bg name aper..??hehehehe

Umi said...

tengah pk2 name ni..jgn riso..die kuar sok konfem dah ade name..hiii..wait n c..

JOM SHOPPING!!