REUNION

Berdiri di belakang : Huby Intan, Rani (spek hitam), Padey, Ruzi, Mail, Shah, Bob, Syuk, Anis n beby, Wife edy n beby, Edy.
Second line : Intan n beby, mrs zahir n beby, yati, nini n beby,
Yang duduk : wife rani, shakilla (paling lambat sampai..hii),shima(bride to be), ana, fiza, fazli, joey.


Lupe plak la nak cite pasal reunion hari tu..ni la yang dapat menghadirkan diri..tak sangke dapat jumpe balik..ade yang dah 14 tahun tak jumpe..bile jumpe masih lagi sporting..meriahla korang..lina and farah sekeluarga terpaksa balik awai plak..bob datang sorang sebab wife die dalam pantang..intan,mail,edy,rani,syuk masing2 dah ade partner..shima plak soknye nak nikah tapi masih sudi luangkan mase utk reunion ni..bagus tul..siap edar kad kawen die..n yg sweet nye,sume beby yang join reunion tu beby girl..ahaksss..silap2 nti dieorang pon bley jadi skulmate kan..ruzi,joey,syakila,fiza,ana,fazli,shah,padey..masih single tp tatau la available ke tak..hii..korang memang best..ade gak yang dah kate memang nak datang,tp ade plak aral yang melintang..tak dapat datang..takpe la..ade rezeki len tawon plak yer.,.thanx for those yang comin..
korang memang best!!

3 tukang conteng sambilan:

Erin Rashid said...

reunion B0-1 takde ker..?
buat la.. buatla.. hehhe

Umi said...

hahaha..tah mane2 tah budak2 tu pegi erin oiii..mane nak cari pon tatau..

KhaiDrus said...

aku tak ajak...
adoilah!!~

JOM SHOPPING!!