kata orang tua-tua..

assalamualaikum..

hmmm..abess berabuk blog nih..

biaselaaa..nk bg alasan bz le tuuu...

memang bz dengan kerja dan kelas umi di uum pon dah mula..ngurusin anak2 soleh & solehah yg 3 orang itu memerlukan konsentrasi dan komitmen yang tinggi..hahaha

tambahan pulak..si ayah hari-hari boleh berkomunikasi dgn umi thru fb..nah...mood berblog ke laut sudah.
hari2 boleh hantar repot bergambar pada si ayah nun jauh ditengah lautan..maka blog ni dah bagai melukut di tepi gantang..eh betul ke?

nanti la kalau ada kerajinan update lg..

cuma nk berkongsi kegembiraan melihat hero comel umi yg tak boleh duduk diam bila dah dapat kaki ni..
tahniah zakwan..mendahului berbanding kakak & abang..
mula berjalan pada usia 10 bulan..

orang tua-tua kata kalau gigi lambat tumbuh memang biasenya akan berjalan dulu..betul la gamaknya kan..
gigi dia masih kekal berduet dua batang tu je la..


video


dulu rajin gak umi update di  tengah-tengah malam..
sekarang pantang berpisah sekejap..zakwan pon tersedar..pastu buat loud speaker dia..haru laaa..


kalau umi tkde depan mata dia pon nak meraung jugak..kamon la zakwan...big boy dah boleh jalan pon..
ni satu lagi orang tua-tua kata..kalau masa kecik rajin menganga, meraung,teriak dan yang seangkatan dengannya la.. dah besar esok bijak..harap-harapnya begitula..penat ni umi tau asyik tadah telinga dengar awak menangis..kena jadik anak yang rajin, pandai dan soleh tau.


ndaaaa..



0 tukang conteng sambilan:

JOM SHOPPING!!