..pesan si suami..

assalamualaikum..


dah lebih sebulan ayah jauh dari kami sefamily..
tapi sebulan lebih tu tak terasa sangat (bagi umi la..ayah tu ntahla..hiii)

pasainya hari-hari dapat keep in touch dengan ayah..
hari-hari boleh roger-roger thru fb..
so..say bubbye to Amos..


Tapi..kesian kat ayah..
walaupun boleh connect dekat fb..umi ni la yang kekadang tak sempat nak beronline..
selalu aja nampak macam online..tp tak duduk depan lappy pon..
kelas UUM dah mula..
sibuk dengan anak-anak soleh&solehah yang tiga itu..
dan macam-macam urusan duniawi..


sudahnya..
encik suami beli mende alah ni...

so, sekarang sudah ada wireless dalam rumah..umi tak payah duduk depan lappy lagi..reply msg kat fb ayah dari dapur aje..kekekeke

 terima kasih ye encik suami..
siap pesan rajin-rajin la online..hooo
bukan senang nak dengar suami cakap gitu ye..
ni la bila dah dok jauh..

kalau dok serumah mungkin ucapan itu bertukar begini -sudah-sudahla fb tu yang..p masak pulak-..kan..kan..hahahah



sabar ye husben..2month plus+plus je lagi..






4 tukang conteng sambilan:

OneSimpleMother said...

hahaha.. betullah tu. kalau dok atas kapal selalu tnya mas tak online ke.. lama abang tunggu. kalau kat darat asyik kena jeling jer.. hihihi..

shazrina said...

berbeza agaknya rasa bila suami jauh dan bila suami selalu depan mata .. :) apepon, sabo ler, kejap je 2 bulan plus plus tu ...

cik chinta said...

kt masi lgla beramos. skli2 je dpt ym/skype. tu pon ptus2 sbb line xkuat. kt lm lg r. 4m...aiyakkk

zahirian said...

kak mas..aje gitu la..nk buat cmane..dah dok jauh..


________

shazrina..memang sangat jauh berbeza..hanya yg mengelami akan memahami.. :)

_____________

cik chinta..
nti lama2 semua kapal misc ade tenet kot..so, sabar2 la dengan amos dulu ye..

JOM SHOPPING!!