mood raya sudah!!

assalamualaikum..
masih lagi bekerja hari ini..
yang paling tak best, ada kuliah pukul 3-4..di waktu yang sangat mencabar..
budak-budak konfem tinggal badan jek..kepala semua dah ingat rumah je la kan..
ala...toksah kate student laa..cikgu pon same jek..

ni kat opis pon orang dok pasang lagu raye saje..
semua dah dalam mood raye..
tiada perasaan nak bekerja..huuuu..

tahun ni alhamdulillah beraya dengan encik zahir dan anak-anak..
tahun lepas beraye dengan kakak..adik pon ade tapi dalam perut..
so tahun ni adalah tahun beraye sefamily..

tahun ni harus beraya di Kedah dulu la memandangkan encik zahir ade..
tahun depan macam nak kene beraya degan anak-anak jek..en zahir atas kapal..
mengikut kiraan jari saye laa..
so, tahun depan di Perak..

InsyaAllah raye kedua..malamnye baru kami akan bertolak balik ke Parit..Perak..
moga selamat sampai..pergi dan balik..
mungkin akan update blog selepas raye la kan..

KONON..
macam biase..
kate tak sempat la ape la..
tup..tup..
berupdate jugak..
nak buat macam mane..
tengok pada kesempatan yang ade..
kalau sempat malam ni update lagi..KALAU sempatla..


maka..
dikesempatan ini..
kepada mereka yang sudi membaca blog ini,
(terutama kak abby (^_^)
saye ingin memohon ampun dan maaf atas segala salah taip..salah tulis..
mana yang terasa di hati..
mana yang tak sempurna ayat..
mana yang terkasar bahasa..

kepada isteri para pelaut yang beraya sendirian tahun ni..
tabah lah wahai hati..
mungkin rezeki beraye bersama suami tahun depan pula..
biasa la kan..
adatla..isteri pelaut..



ok lah..
cukup setakat ini dahulu..
selamat menghabiskan hujung-hujung Ramadhan..
Selamat Hari raya..
Maaf zahir & batin dari kami sekeluarga..




5 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, awat nama akk ade termasuk lm n3 tuh, :P

Syantiks nyer kad raya :) smg selamat semuanya yea....

Ena said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Maslina Rosdiana said...

Kak Syikin,

Selamat Hari Raya...Maaf zahir batin ya...walaupun kita tak pernah bertemu tapi sangat happy mengenalimu...peluk cium untuk si comelious berdua ya...

Selamat Hari Raya...have a nice and pleasent Raya!!

huda rahman said...

selamat hari raya puan..
minta maaf selama jadi anak murid puan, saya agak nakal..
semoga puan happy beraya sefamily tahun neh...

HaninFarshid said...

selamat hari raya aidilfitri :) hope u have a joyous aidilfitri with your love ones :)

JOM SHOPPING!!