Saya mau cuba ini..{sticky}


Untuk berpantang kali ni,saye nak cube set Nona Roguy plak..
ade x sesape yang dah pernah try set ni??
sila share pengalaman yer,,
mase anak 1st dulu, pakai salindah..
n kebetulan kakak kuning la plak..elok sangatla makan salindah
mane bleh makan jamu2 ni kan..
salindah ok..tp saje2 nak try jugak yang lain kan..
nona roguy ni pon sebab ade kakak seopis yg suggestkan..
macam menarik jek..tp regenye pon menarik jugaklaa
dah p survey ngan huby semalam..huuuu
bukan selalu..takpe la kot kan?

5 tukang conteng sambilan:

w|cKa` said...

puan2 sekalian.. sila bg komen ye.. nnt bleh saya plak try set nih.. hahah

Ain Sauki said...

my aunty penah pakai..komen nye cam best gak..tp kena amik extra garlic pill gak..lg ummphhh kot...
aku dulu pakai sendayu tinggi..ok la gak..tp dgr cite amway pon ok gak...cepat kurus..x byk jenis ubat nak kena amik..

Umi said...

wicka : bersiap sedia la survey dr skg ye..

Umi said...

ain : payah kan nak pilih..kekadang mende ni ikut kesesuaian c pengguna jugak..alahai..mekasih komen ain tu

.ArianiAizat. said...

aduii macam mana la orang yang xreti nak makan ubat/jamu macam nani ni nt kalau peknen yea?hu susa2..nway,bebi ni dah pop out ke blom ni?hihi..cpt2lah keluar wahai bebi..untie nani dah xsabar nak tgk adik adlina ni..

hope sume slamat,akak n bebi sihat walafiat..ameen :)

JOM SHOPPING!!