lega..lapang..dan perkataan seangkatan dengannya..

assalamualaikum..

 lega..lapang..dan perkataan seangkatan dengannya..
itulah perasaan umi sekarang..
kerana teman sebantal sudah pulang ke pangkuan kami sekeluarga..

encik suami selamat tiba di -rumah manis rumah-kira-kira jam 10pm..hari Sabtu lepas..
ternyata doa kami suami isteri termakbul kalini..
(tapi nanti raya tak dapat sekali padan muke !!)


selama 2 bulan beliau takde..letih bukan kepalang umi ni menyetelkan segalanya ..
jarang dibebelkan di blog sebab boleh meluah perasaan kat beliau tiap hari thru FB (^__^)

nampak macam segalanya okeh aje..
tapi yang memikul di bahu ni umi sorang aje..
arwah opah ma sebelah abah meninggal dunia 1April dulu pon umi tak dapat menziarah (al-fatihah)..

banyak perkara berlaku tapi...diam aje..tak perlu kata apa-apa..
Allah maha mendengar..
Dia dengar doa agar si suami ada di sisi..
tengok..dapat balik jugak..alhamdulillah..

hari tu konon kata kot tak beblog..hahaha
tipu aje tu..

sekarang musim final exam..
rezeki jugak ni apabila umi tidak bertugas mengawas PSPM kali ni..lega...
memangla di bayar tapi umi lagi suka masa free yang ada..macam-macam kerja lain boleh buat.
-jangan la kate keje update blog aje kan..keje hakiki yang lain..keje2 pengurusan..
eh apehal cite pasal kije plak kan..


kena update selalu jugak..
dan entry kali ini nak tujukan khas utk silent reader ini..





tengok..
baiknye incik ni..tapi umi pon tak dan explore lagi cmane nak guna purplefinder..
dah soulmate ada di sisi kan..

kalau Bos Besar  MISC pon baca blog ni kan bagus..dengan ucapan..bila mau kasik bonus daaa...hahahah larikkkk...


okeh..jumpa next entry ya!!






2 tukang conteng sambilan:

cik chinta said...

wah, kjp je soulmate da dpt blik. tuah badan (: ye r. x sbr nk tgu bonus laki. ha8

zahirian said...

hahaha..bonus dalam mimpi aje la....

JOM SHOPPING!!