kalau ke Pantai Merdeka..Part II

assalamualaikum..

sambungan..

ni view kolam di Merdeka Beach Resort..
nice kan..

ni la view kolam kat Merdeka Beach Resort..




little sailor nih..memang sakan kalau masuk kolam..umi nak amik dia,dia boleh buat dono je tau..




ayah la yg melayan zakwan yg takmo keluar kolam..umi boleh terlupa bawak baju renang dia..adehhh..bersinglet ajela dia..





memori zakwan dan ayah..



mereka gumbira!!!





macam kolam ni diaorang yang punya kan..tak macam kat tambun haritu..sesak nafas dibuatnye..




amboi-amboi..cheeky!!






selesai mandi kolam ada shower untuk membilas badan di situ ye..



try uplod video di kolam ..video zakwan..tapi tak boleh pulakkkk...




sebenarnya kami plan nak makan nasi bawak sendiri dari rumah..semangattt..
gigihla umi bangun kul 5 pagi masak nasi bukhari..(pakai perencah je..kang ada mintak resepi..pengsan)
nasi siap masak..bila nak masak lauk..gas habis!
punah harapan...


sambung part III plak pas ni..











3 tukang conteng sambilan:

cik chinta said...

cute je mndi

CeqGu said...

budak2 mmg tak leh pisah dengan air hehe

Rashidah Ramli said...

Bahagia sgt anak2 tu. Kita boleh juga tmpang sekaki.nak p juga lah lain kali.

JOM SHOPPING!!