tak berapa nak flat..

assalamualaikum..


hari ni result exam semester ke 5 umi keluar..
dari semalam dup dap..dup dap..

pagi tadi try cek..skrin masih memamaparkan result sem 4..frust i tau...
bila diaorang nak update nih..
siap p pam susu untuk si chomel zakwan..

balik dari sesi mengepam tu try refresh..
yesss!!! keluar dah!!!

macam biasa, umi takde apa nak sorok result ni...

nak share dengan anak-anak..
nanti mesti lg bagus dari result umi..

eh tak lupa dekat student2 umi..
awak-awak-awak- semua mesti usaha lebih dari saya laaa...


dan ayah adalah orang pertama yg tau result ni..ayah dah sampai negishi, jepun..so boleh sms..baru semalam bodek2 kat ayah thru FB..
ada apa2 tak kalau dapat 4 flat..
adaaaa.....


TAPI sayang...

tak dapat 4 flat pon..
mesti ayah senyum sambil tepuk2 poket..hahahah





result sem ini..tak 4 flat..tapi syukur alhamdulillah...



 insyaAllah esok, UUM dah bukak date utk new registration..
dan ini adalah sem terakhir umi..harap-harap begitu la kan..

moga dapat buat yg lebih baik di sem terakhir..
umi harap-harap sangat agar pointer master degree umi lebih baih dari degree dulu..
dalam hidup ni mesti ada penambahbaikan kan..kan..kan..

man jadda wa jadda..




6 tukang conteng sambilan:

cik chinta said...

sush x amik master da kawin ni? share skit. tringin nk amik. tp takot x dpt bg masa dgn baik

Anonymous said...

don wori puan..xdpt 4flat pon still ada 'gift'..tugguuuu :) -secret admire-

469 said...

tahniah pn.shikin..:) kagum sy dgn cara pn. bahagi masa. sy yg bujang lg ni pun puas cari masa nk stdy..stiap mlm stdy, tp xpnh habis 1 page pn. xreti dah camne nk bahagi masa..

Rashidah Ramli said...

Tahniah.tumpang bangga. Teruskan prjuangan.

CeqGu said...

Tahniah....tahniahh dan tahniahhhh

zahirian said...

cik chinta, nanti kalau berkesempatan sy buat entry pasal tu ye..
-----------------------------------
anon..
amboihhh..sejak bila pulak ade secret admire nih..tak kisahla..asal ade gift..secret pon secret laaaa..hahhaha

-------------------------------
469..
wahh..pakai nombor jek...kalau tak boleh bahagi..ape kate try darab pulak..hii..gurau2 ye...

-------------------------------
k.shidah!!!wahhh dah melarat ke blog pulakkkk...

---------------------------------
terima kasih ceqgu..

JOM SHOPPING!!