yang pertama sejak..

assalamualaikum..

ok..sekali lagi blogspot mengeluarkan warning..sy sudah guna 100% space yg dibenarkan untuk buh gambar.dulu pon penah jd gini.solutionnya, sila reg another author..takde masalah la..duniawi jek semua ni..huhuhu..so, sekarang guna acc soulmate sy lah.fullstop.

*******************************************************************************

pagi ni..celik mata je membuak-buak rasa nak bukak emel..
dok teringat kat en zahir ..selalu bila dia on, dia akan kol setiap hari..
ni dah masuk 3 hari, belum kol lg..belum dapat kad lah gamknye..

dan pagi ni bila cek emel..wahhh!!
encik zahir dah boleh guna AMOS!!
ini la emel pertama sejak dia on 3 HARI LEPAS..macam la dah berbulan :)





maka terus dibalas la emel soulmate sy itu..
dan sebelum ni dh taip emel, simpan dalam draft..menunggu masa untuk di send saja :)
mestila en zahir seronok dapat emel panjang2 dr wife dia..
cerita macam2 la kan..
anak dah 3 weh!!
dan macam biasa..
sy tau emel sy mesti dibalas dua tiga rangkap saja..hahahah

masih dalam mood -homesick-
ayat dia "takde apa yg best atas kapal..hari-hari same jek'...siannnn
go b..go!!..3bulan + berhari-hari lagi..
Jepun pon belum sampai..


okeh..
jom breakfast







4 tukang conteng sambilan:

w|cKa` said...

9 hari pegi, 9 hari balik.. lamanyaaaaaaa

noradzlina.kamdani said...

skrg zahir msh rajin kirim surat x?
teringat dlu zahir rajin kirim srt kt cekin...
bole x nnt nk kirim dgn zahir klu g korea...utk belikan 1set sudu, garfu n chopstik yg biasanye utk cenderahati yg tourist slalu beli tu...tqvm...

Melati Qistyna's Mummy said...

Kak ina, skang ni surat2 tu lmbt, email pantas...hehehehe


Kin, agaknya mood lepas anak dh 3 ni Len mcm skit, tu yg en zahir mood swing je, heeee

zahirian said...

izan..cargo suke la..x penat sangat kan.kalau asyik dok di port yg letih.tambah2 kalau ulang p taiwan..sian dia banyak kije..

-------------------------
kak lin..hahah..semua mende kak lin ingat eh..la ni dah ade emel..beremel la kami k.lin.zaman dulu takde emel.sebab tu pakai surat.
husben sy dah jd cargo skg..emm..senang paham kire bile sampai mane2 port,die kene loading / unloading cargo.so, dia memang tak dapat turun bile sampai port..

_____________________

kak abby..harusla gamaknye kan..lg pon awal lg..biasela homesick..

JOM SHOPPING!!