bagai hilang separuh badan..

assalamualaikum..

tiba-tiba saja dia pergi..
sobsssss..
en zahir saya sudah pon sign on
kali ini dengan Puteri delima 1..

sangat tak sangka bila tiba-tiba dia dapat kol dari ofis Jumaat, 19 mei 2012..
mengarahkan en zahir untuk sign on pada hari Ahad..
bermakna hari Sabtu berpisah lah kami..

tak boleh nak kata apa..
seminggu sebelum tu ofis dah kol.,.
dan en zahir kata "wife sy lagi seminggu nak abis pantang"
sape eh name encik yg baik hati tu..dia kata "ok"..
so, dapatla en zahir cuti lebih sikit dan yang dia seronok sangat NOR nya valid..
google la apa itu NOR..bleh jumpe ke ek?hiiii

malam semalam setelah anak-anak lena diulit mimpi, umi bergerak keluar menghantar ayah ke stesen bas..
ayah beli tiket paling akhir, jam 11.30pm..
Changloon-KL..
takmo cerita la kisah hantar ayah..boleh copy n paste entry dulu-dulu bila hantar ayah..
same jek..drama ayaq mata mesti ade..haihhh..

siang tadi ayah sudah pon berada di Bintulu..
"dah sampai Bintulu..tak bestnye..nak balik"..erk..antara sms yg umi dapat dari ayah..
adalah sangat comel bila ayah beranak 3 tu merengek nak balik..hahahah

jumpa lagi 4 bulan ye b..
sekejap je 4 bulan tu..
pantang yg 44 hari pon rase berdesup je selesai..
ni kan pulak 4 bulan tu..

-ayat penyedap hati-

mulai hari ini..segalanya umi la yg uruskan..
bubye ayah..

************************************************

pagi tadi..
celik mata anak-anak ok saje..
tanya ayah p mana, diaorang tau ayahnya dah p..
cool jek..
tp kak ina dah mula sebut "kakak rindu ayah"..dan angah pon macam biasa copy paste ayat kakak dia..
4 bulan lg ye anak-anak..
marilah bekerjasama dengan umi..jangan kasi umi "fengsannn"
takmo gaduh-gaduh..takmo bangun lambat..moga sehat-sehat saje sepanjang pemergian ayah..


dan ini posing diaorang untuk ayah pagi tadi..
biasela kan..bila kate jom amik gambar nak bg kat ayah..
mau aje...

pakai spek memasing..

tengah baik2 macam ni la kan...very kamceng!!

peace untuk ayah yang jauh...







 dan posing paling tak boleh blah....













hahahaaaa..angah..angah..dah ala-ala penyanyi pop yeh!yeh!


esok zakwan juga akan follow kakak & angah p sekolah!!


















8 tukang conteng sambilan:

fasha amira said...

ala comelnyaa budak 2 org ni..
mesti rse shocked gile, tmbh rase x best..dan2 tu plak..hush2..
n ayat cliche, sabar ye puan..kekeke

noradzlina.kamdani said...

hmmm comelnya...

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, comel jek, supermak la slama 4bulan....

w|cKa` said...

walopon peroi sign on dulu kali ni tapi peroi akan sign off kemudian dari husband k.syikin.. huhuhuhu :(

Ummi said...

fasha..biase dah ayat tu..hiii

_________________

baby kak lin boy @ girl?harap sehat2 baby n mommy ye..

_____________________

supermak la sangat kak..suffer mak..hahahah

___________________

ni mesti extend..nak dapat baby baru punye pasal kan...hehehe

Ainul Hayat said...

Kak Syikin,
Wah....ini betul2 mengejut ni. HUHUHU...sabar ye kak. Kitakan kuat. Kita sama2 sabar eh.

Marsha~ said...

Adatlah tu syikin.... Sing off... Sign on.... Siapa tak sedih kan, suami tuuuu.... Semoga mudah mengurskan tiga khalifah Allah ni.. Heheh

RULZA said...

siannya..sedih je baca..sabar lah kak..harap-harap suatu hari nanti dapatlah kalian bersama-sama takyah pisah2 lagi..semoga allah beri rezeki yang lebih baik dan kelapangan semua urusan...

JOM SHOPPING!!