oohh..dia memang cool..!!

assalamualaikum..

last week bawak angah p potong rambut..
masa balik Perak Tok Arip dah bising-bising kata rambut angah dah panjang..
suruh ayah bawak p potong..
so, last week..mengambil keberkatan hari Jumaat..kami bawak angah p potong rambut..
bila tanya angah nak potong rambut tak..dia kata.."nak"


ni first time ayah bawak angah p potong rambut kat kedai..
jarang potong rambut sebab rambut dia sikit jek pon..
jom layan gambar lagi..

si tukang gunting kasik upah cekelat kat angah..takut dia nangis..

ayah cuma perati saja anak teruna dia... :)

..dan operasi pon bermula...

cool jek okeh budak kecik nih!!!

umi yang seriau tengok..rambut dah la ciput jek..

sikit pon tak nagis..bunyi ape pon takde..hahahah..senang jek uncle tu buat keje..

budak sebelah tu pon kagum tengok angah tau..

ayah memantau saja..sambil sengih-sengih..bangga tu..hahahaha

kakak pon sama..tengok jek la angah tu..

kakak & ayahnye..kakak dapat cekelat jugak..umi tak plan la nak potong rambut kakak sebab rambut kakak kerinting..lambat nak panjang..kalau potong pon, idakla kat kedai tu kan..huhuhu


aduyaiii..siap pacak-pacak rambut tuh uncle buat..

dah nak siap..sat je..rambut sikit & angah pon baik je kan..

okeh!!dah beres!!

haaaa..kan hensem..tu dok belek cekelat..masa potong rambut tak makan pon..dah balik baru makan..

asyik tanye hensem tak angah?hensemmmmm..kene jawab hensemmm..kalau tak dia marah okeh..

co-pilot yang menyembunyikan mukanye..


pacakkkkk!!!

okeh!!
c u next entry!!

6 tukang conteng sambilan:

cik hanny^^ said...

hensemnyaaaaaaa. tergoda aunt hani :p

OneSimpleMother said...

hehehe.. geram pulak tgk zikry ni. baik sangat. tok luqman pun pantang tgk rambut cucunya panjang sikit. bebel2 suh potong. bekas askar ler katakan.. :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Ahahahaha.... Gd boy la angah, x menahan, ram but pacak tu... Heeee

RULZA said...

baru nampak boyish..sebelum ni selalu konfius anak2 akak ni girl ke boy..:) sowi..

hensemnya dia bila rambut pendek..
saya selalu potong sendiri di rumah.pakai hair clipper tu..ptg sendiri..kasi botak terus..:)

http://rulza.blogspot.com/2011/04/ahmad-umar-gunting-rambut.html

noradzlina.kamdani said...

nape muka calar tu?

ibu chiqamie said...

hensemnye dia............;-)

JOM SHOPPING!!