..kepulangan ayah yang blur..

assalamualaikum..

en zahir selamat sampai pada hari Isnin, 27 Feb 2012..
dan buat pertama kali umi p menjemput ayah di airport..Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim..
tak pernah lagi drive ke sana..dan excited punye pasal..kene konfiden la kan..
mujur makwah ada..kalau tak, tak berani jugak nak bawak kakak & angah drive p sana..
malam-malam plak tu..
buatnye sesat ke ape ke kan..(walhal jalan nak p bukan susah mane pon)


masa sampai di LTSAH..memang jenuh nak cari parking..full..
siap ade pak polisi..hairan jugak kenape eh..
terpaksa parking jauh sikit dan masa kami sampai..nampak dah kapal terbang baru je mendarat..
ingat nak tunggu dalam kereta jek..
tp kakak & angah excited nak turun..bawak je la kan..

turun terus p arrival hall...


blur je gambar..bebudak ni tak dok diam..payah nak snap2 gambar..


mana ayah ni...tak nampak lagi masa ni..

kak ina yang banyak songeh pulak...nak dukung..dia bukannya ringan..mujur ada makwah..kalau tak mana larat umi nak dukung..


bukan senang nak tengok mamat ni pakai lebai..pakai tudung tu biase la kan..kan hensem macam ni angah..

peace lagi..

masa ni ramai dah keluar..rupa-rupanya ayah naik flight sama dengan kerabat kedah..patutla jalan jem n penuh polis..ada grup yg baru pulang dari umrah juga..so, ramai la family yang menuggu..tak heranla parking full..

aduhai anak perempuan ku..panjat sana-sini..

masa ni dah nampak ayah dari jauh..tu yang lagi excited nak panjat..

dah mula jerit ayah!ayah!..

ada hati nak masuk p kat ayah..masa ni ayah tak nampak anak-anaknya lagi..diaorang nampak dah..masih cam ayah walaupun dah berjauhan 4 bulan..

biarje la diaorang nak jerit panggil ayah kan..4 bulan weh!!bukan 4 hari..sapa tak rindu!!


angah yang syok nampak ayah..umi pon same!!

ayah yang makin slim..masa ni kakak & angah malu-malu pulak..adehhh..td jerit-jerit panggil ayah..dah jumpa malu pulak..

ni je beg ayah..4 bulan..kalau umi?4x lagi banyak dari ni..hahahaha


lepas sampai ayah p surau dulu..kakak & angah sebok pulak tanye ayah mane..ayah mane..adehhh..







 lepas tu mau dah dengan ayah..dan seperti biase..kakak kan anak ayah..dia manja lebeh la dengan ayah dia kan..

eleh kakak tu....

angah pon nak naik juga!!!!


 sampai situ saja gambarnye ye..tak kuasa la keje nak snap gambar je kan..
balik tu ayah drive pulak..setelah 4 bulan lebih tak pegang stereng kereta..


okeh!!berupdate jugak akhirnye kisah ayah balik..

6 tukang conteng sambilan:

jooleata said...

best nye.. :D

OneSimpleMother said...

seronoknya.. tak lama lagi berlima pula. kami ni pulak dok hitung hari nak tunggu ayah luqman naik kapal balik.. huhuhu..

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, akhirnya... Dpt gak update be log ni... :)

ez@din said...

beshnyer...yeyy ayh balik!!!

noradzlina.kamdani said...

kak lin due 8 nov 2012

Ummi said...

jazz..memang best..nti jazz pon akan rase..tambah2 bile dah ade anak nanti..

_________

kak mas..biase la kan..dah keje kita..kira hari tunggu dia balik..pehtu kira hari bila dia nak p pulak..sedar2 tua dah..huhuhuhu

___________________

kak abby..update tu mustiiii..cepat atau lambat jek..hiiii


____________________
memang best eza!! (^___^)


_______________________
tahniah kak lin!!!mesti padil jeles..hehehe

JOM SHOPPING!!