dah tak lama..

assalamualaikum..

kepenatan belum hilang..
Jumaat lepas tetiba berjaya memujuk en zahir untuk balik ke Perak..
semalam baru sampai dari Perak..
balik tetiba..kenapakah?
next entry kisah itu..
sebab gambar belum transfer lagi..


hari ni sudah 19hb September..
dah terlajak 10 hari dari tarikh cuti sebenar en zahir..
NOR dah hantar lama..
tapi belum ada khabar berita dari ofis..

menunggu masa saja.
dah tak lama nak naik kapal..
setelah lebih dari setengah tahun en zahir berada di darat, pemergian kali ni pasti sangat dirasai..
terutama kakak dengan abg ngah..
moga mereka boleh menyesuaikan diri bila ayah belayar nanti..
Insyaallah untuk 4 bulan saja kali ini.(harap-harap je laa...berangan..)

dah tak lama nak pakai balik uniform ni kan..


Umi pon pasti terasa sangat-sangat bila ayah sign on nanti..
takde dah orang nak hantar dan amik p keja..
takde dah orang yang nak carikan bile teringin nak makan apa-apa..
takde orang nak tolong masak..takde imam bila solat..
aduhhhhh..
rase macam nak ikut sign on juga..
ewahhhh..banyakcantek..tak p sign on dah kot..banyak komitmen dengan anak-anak


onboard bersama Tuan Puteri Intan 1 dalam kenangan..

niigata yang terakhir...mungkin?

walau apa pun..
ini perkara yang akan berulang bila sampai masanya..
bila ayah sign on nanti, kita sama-sama kira hari ayah nak sign off pulak ye kakak&abg ngah..



entry ni macam laaaa en zahir dah kene panggil nak sign on..
cehhhhh..

5 tukang conteng sambilan:

noradzlina.kamdani said...

ohh..dh x lama..bwk sabo ek..anyway..epi anniversary la cekin (bln islam kan 2 syawal eh?)

Ummi said...

3 syawal kaklin..wah..hebat la kak lin!!!!ingat jek..mekasih!!

w|cKa` said...

kalo en.zahir lebih stgh tahun dah terasa pemergian kali ni.. incik peroi yg lebih setahun atau lebih tepat 16 bulan di darat mesti lagi terasa.. dari belum lahir sampai anak dah besar.. huwaaaa beratnya hati nak bepisah kan??? harapnya kali ni 4 bulan la.. atau kurang.. hihi

Melati Qistyna's Mummy said...

Byk bersabo ye kin, dh lama kt darat, mmg terasa, nak2 kakak ngan bangngah.... Ummi pun ape kurangnya.... :)

jooleata said...

:) sabar ye kak..
insyAllah.. kejap je tu

JOM SHOPPING!!