~NASI AYAM PUTERI ZAMRUD~

ni menu spesel last utk en zahir seblom die nek kapal..
sebab nek zamrud..so declare la name nasi ayam ni
"NASI AYAM PUTERI ZAMRUD"
moley??
*

*

*

*



7 tukang conteng sambilan:

cik zatil said...

kakak nak order nasi ayam lebih zamrud satu..hik hik..

air sirap limau ye!

.ArianiAizat. said...

haa tu diye siap bg nama nasi ayam puteri zamrud tak tahan tuh!hihi
.
emm cedappnye k.ekin masak..sos tu masak sendiri ke?

w|cKa` said...

ni la sesatunya makanan yg sy pandai masak.. kalo org ckp nak dtg, nasi ayam je la saya jamu.. tp tiap kali mesti bukak buku resipi.. hihi

Erin Rashid said...

sedap nye kin..
ko berpantang sama je mcm aku berpantang kat german dulu
sume benda buat sdri
last2 aku rasa tak leh declare 'aku sdg berpantang'
go syikin go..!
go to masak2.. hahha

Umi said...

cik zatil : oder siap!!

nani : sos pon masak sendiri..tp lupe buat kicapnye..hahahsudahnye en zahir makan ngan kicap botol la

wicka : waaa..nanti nak try la..izan masak mase pantang nti ek.hiii

erin: kita serupaaa...hahaha

lily lotus said...

kagum nama tu..hihi. bila dia nak naik kapal balik

Ini Blog AnakPakWahab said...

waa...

sedapnye!

nak satu bole?

JOM SHOPPING!!