..harapkan pagar..

ayah dah pasang pagar dalam rumah..
mengecilkan zon kebebasan kakak..
x larat nak kontrol kakak yang xleh dok diam..
kalau ayah dah belayar nanti susah umi..
so,ayah pon buh pagar dalam umah..
1 kat bilik..1 lagi kat dapur..
dalam bilik tu nanti ayah nak buat macam sekolah kakak..'
biar kakak dok dalam tu..
skg ni tok dok kat bilik tu..
kat dapur plak terpaksa buat jugak sebab kakak dah mule pandai nak bukak peti aih..
kabinet dapur pon abes nak diselidik..
alahai kakak..
nanti adik dah besar sket adik pon bleh la join kakak dok dlm bilik tu..







ni mase buat "test run" letak kakak dlm bilik berpagar..mcm x heran je die..sekejap bleh la..kalu letak lelame mau meraung tu..

4 tukang conteng sambilan:

mizzbutterfly said...

cian die....

.ArianiAizat. said...

alalalaa kesiannya kt kakak..xmeraungke kakak dok dlm tuh?hihi..mesti die ckp,'sejak dpt adik ni hidup kakak kena control..'haha

lily lotus said...

biar dia meraung jangan kita meraung kalau jatuh ke apa..hehe

Umi said...

wah..wah..betoi kate lily..ibu yg berpengalaman tuh..cik nanni kene blaja tu..

JOM SHOPPING!!