Sampai hati die..

Hari Jumaat lepas..umi kol lg MISC..
Pn Hayati yg suh follow up ari jumaat kan..bukan saye saje2 nk tepon lagi.
biase la..kalu pagi2 kol pn Yati ni mesti x angkat..so, sy kol en ABU

Saye : En Abu..list nama yg turun dr Puteri Delima 1 dah ade ke..
EnAbu : emm..ade dah..
Saye : Zahir 3rd eng boleh turun x?
En Abu : name die ade dalam list..TAPI..penggantinye belum ade..
Saye: Kalu takde pengganti..agak2 die boleh turun x...
En Abu : biasenye..tak boleh la..
Saye : ****huuu***.


##############################################################

Tak puas hati ni..nak jugak kol Pn Yati..so,petangnye tekan no die pulak..
Alhamdulillah..ade..

Saye : Pn Yati..dah kuar ke list nama yang boleh turun Delima 1..sy wife zahir yg kol aritu..
Pn Yati: oo..sat ye..sy cek..

****waitin***

Pn. Yati : Haah..dah ade..n name Zahir ade kat sini..tp penggantinye belum ade (skrip same macam en Abu)
Saye : Kalu takde pengganti, die boleh turun x? (soalan repeat yang penuh pengharapan)
Pn Yati: TAK BOLEH (dengan penuh keyakinan dan mantapnye jawapan die)

***senyap sat***huuu**sedey gile!!!***

Saye: tak bleh ke...
Pn Yati: heee.. InsyaAllah..boleh..bolehhhh..hihihihi

waaaaaaaaaaaaaaa!!! sampai hati Puan Yati memperkotak katik kan hati dan perasan saye yang penuh mengharap ni..
dapat bayangkan muke die yang tersengih2 bile die cakap TAK BOLEH tu..
nak kene babap die ni..

hahahaha..tak kisahlaaa
asalkan en hasben sy boleh balik minggu depan!!!!
yioppppiiiieeeeeeeeeeeee

4 tukang conteng sambilan:

Mama Qiestina said...

beshnye hubby nak alikkkkkkkkkk!!

papa Qies pulak dah nak naik kapal..wawawawwwawawawa :(

ez@ said...

sama cam za dulu...3 mggu B za lewat turun sbb x de pgganti...sbr yer kak...hopefully B akak turun bln nih...

Umi said...

same je naseb huby kite2 sume ni kan..turun n naik..huuuu

lily lotus said...

aduhai..ly pun ikut sayu bila memula diorang kata takleh tu..ishk2

JOM SHOPPING!!