Happy..smile..

Akhirnye semalam setelah menghantar lebih dr 10 msg kat huby..dapat jugak report deliverd..
Tuan Puteri Delima sampai malam..hmm..jarang2 macam tu..susah hati je apesal report tak sampai2 lg ni..kul 10pm lbey,huby kol..lega..sampai jugak ke Bintulu..
dah nak balik pon sempat lagi nak bergayut2..n macam biase..huby mengadu la handover note die x siap lg..hessshh..dr dulu memang macam tu kan..bile dah nak balik jek mesti kene stay up nak siapkan hand over note..


Agak2nye bile buah hati dah balik sy ade mase x nak melayan en blog saye ni???
hiii..tah..wait n c..

4 tukang conteng sambilan:

ummi thaqif said...

wah happy kan?
i pun tumpang happy...
for me biasanye kalu hubby ada blog memang jarang di buka...hehehe

w|cKa` said...

jangan la stop..
nak jugak tau pekambangan adik adlina nnt..

Umi said...

ummi thaqif : tu laaa..tengokla nti cmane..kalu hapdet pon myb kat opis jek..

Umi said...

wicka : hiii..insyaAllah..adik adlina kuar nti akan uplod la berite tu kt blog ni..suh ayah die buat..heee..kalu ayah die rajin..

JOM SHOPPING!!