10 tahun yang lalu...

Berdiri di belakang dari kiri : kak pah, asse, nafiza, warhead, haze, ida ecah, izan, ely, zue, zaireen,
Duduk dari kiri : Suhaida, sumarlina, hud, leen, julia, che yah, liza, zaheeda, ayu, syareha
Excellent nye saye...ingat lagi sume name walaupon ade yang dah lost kontek..



Ni adalah gamba saye dan kawan2 yang diambil "tanpa izin" dari facebook
som n sue..rajin betul korang scan gamba yer..rasenye separuh dr yang ade dlm gamba tu dah kawen..terutama yang perempuan..

Gamba ni tahun 1999..be4 SPM..kelas 5 awam 1, SMT Persiaran Brash, Ipoh..manela korang yang lain ek..


3 tukang conteng sambilan:

sukahati said...

tuh diaaaaa....nama penuh i. Termalu hakak :p

Umi said...

name penuh sumarlina suhaimi kan?kan?kan?>

lily lotus said...

huwaaa..rindunya kat kain pelekat tu..hahaha

JOM SHOPPING!!