ibu kutu

assalamualaikum..

sedang menunggu en driver..
mana la dia nih..

sambil-sambil tunggu ni nak update pasal kutu..
korang main kutu tak?
bukan kutu atas kepala..
kutu RM..

bagus jugak ada orang yg rajin jadi ibu kutu..
umi join aje..tak mampu nak jadi ibu kutu..
jadi anak je la ..hiii
walaupun orang kata baik simpan di bank aje..
tapi bila main kutu ni komitmen nak bayar tu gigih sikit la..
nk simpan di bank kekadang culas jugak..melainkan yg potong siap2..
kan?kan?

tapi bila main kutu ni dengan kawan2 syok jugak..
kat opis ni diaorang main ikut giliran nak bayar road tax..kehkehkeh..
umi main dengan 2 ibu ni.
satu dapat bulan doblas..satu dapat bulan januari..
lepas tu menganga dok bayar je la pulak eh..

adatla kan...


okeh..

bebel petang-petang...

3 tukang conteng sambilan:

anggerik-rimba said...

hehe....akak pun main kutu gak kat unit....dan merangkap tukang collect duit.... =)

zahirian said...

hehehe..ibu kutu la ni...hiii

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

JOM SHOPPING!!