AVENT YEAR END SALE-CEPAT GRAB YE MOMMIESSS

assalamualaikum..

Please note  starting today until end of this year (31 December 2012), below items will be on super sales as below. 

Name ON SALE Price
Avent Natural Manual Breast Pump FREE DELIVERY NATIONWIDE  179.00
Avent Natural Newborn Starter Set - FREE DELIVERY NATIONWIDE  178.90
Avent Natural Bottle 9oz/260ml Triple Pack - FREE DELIVERY NATIONWIDE  117.90
Avent Newborn Starter Set FREE DELIVERY NATIONWIDE 109.90
Avent Natural Bottle 9oz/260ml Twin Pack  79.90
Avent Natural Bottle 4oz/125ml Twin Pack  76.90
Avent VIA Milk and Baby Food Storage Set 76.90
Avent Airflex 9oz/260ml ~ Triple Pack 69.90
Avent Bottle Airflex 9oz/260ml Twin Pack  51.90
Avent Airflex 4oz/125ml Twin Pack  49.90
Avent Soother Animal Range (6-18 Month) Twin-Pack 26.90
Avent Soother Freeflow ~ ~ (0-6 Month) Twin Pack 26.90


email: trendyzs@yahoo.com atau sms ke 012-3015649
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------




Pada mommies yg tertunggu2 Avent Special Edition 9oz / 260ml Blue Bottle Twin Pack
dah ada stok ye
cepat sms saya 012-3015649.sms saje ye..utk respon pantas..
PINK pon ada..

Avent Special Edition 9oz / 260ml Blue Bottle Twin Pack
RM98.90 RM59.90

INI ADALAH STICKY POST..supaya ibu/mak/umi tak terlepas peluang beli Avent harga terkejut ni..kiiikiii

ni produk baru Trendyzs
umi dah buh harga serendah yang boleh..

kalau berminat atau ada sebarang pertanyaan, emel ke trendyzs@yahoo.com

kalau ada barangan avent yg tuan puan berkenan tapi takde kat sini,pon boleh bagitau saya..saya akan cuba dapatkan kalau supplier ada stok..

tolong war-warkan pada kawan-kawan yang berminat dengan avent juga..
murah dah rasenye ni..

terima kasih ye..


Avent VIA Milk and Baby Food Storage Set

RRP:
RM139.90
Your Price:
RM91.90 (You save RM48.00)

 


Avent Teether - Middle Teeth

RM31.90





NEW Avent Natural Bottle 4oz/125ml Twin Pack - FREE DELIVERY NATIONWIDE
RM138.90 RM83.90


NEW Avent Natural Bottle 9oz/260ml Twin Pack - FREE DELIVERY NATIONWIDE
RM138.90 RM89.90

 





NEW Avent Natural Starter Set - 
RM299.00 RM198.90




Avent Special Edition 9oz / 260ml Pink Bottle Twin Pack
RM98.90 RM59.90



Avent Manual Breast Pump VIA Storage
RM299.00 RM160.00


Avent 9oz/260ml Green Spout Trainer Cup (blue&pink also available)
RM42.90 RM32.90

Avent ISIS Breast Shell Set
RM77.90 RM68.90

NEW Avent Natural Bottle 4oz/125ml Twin Pack - 
RM138.90 RM83.90

NEW Avent Natural Bottle 9oz/260ml Twin Pack - 
RM138.90 RM89.90


Avent Bottle To First Trainer Cup 4m+
RM44.90 RM31.90



Caj pengeposan akan diberitahu selepas konfem barang yg nak dioder ye..sorry atas kesilapan sebelum ini..tp kalau oder banyak,FREE DELIVERY boleh dipertimbang.


10 tukang conteng sambilan:

cik chinta said...

nk bli awl br 2 mgu. hrp ad stok lg

zahirian said...

baru 2minggu..hihih..takpe..roger2 je nanti..ade kot rezeki beby..

tamansyurga_87 said...

salam. kak, yg warna hijau tu botol susu ke bekas minuman? hehe

zahirian said...

taman syurga..yang tu bekas minuman guna puting.cuma ada pemegang tu kan..Trainer Cup nama dia

Sazlyni Lim said...

Ada warna biru tak yang natural feeding bottle tu??

zahirian said...

sazlyni..setakat ni natural feeding bottle belum ada yg bercolor

Marsha~ said...

mcm menarik je new bottle tu... tp nak beli utk no 3 ni mcm terlalu awal pulak... huhuhu..

zahirian said...

SIS MARSHA..takpe..takpe..nanti2 beli pon takpe..sy jual sepanjang mase..hiii

Anonymous said...

Excellent blog here! Also your web site lots up fast!
What host are you using? Can I get your associate link for your host?

I desire my site loaded up as fast as yours lol
Also visit my webpage : mackeeper cnet

Hani said...

Salam puan...
Avent Manual Breast Pump still available x?

JOM SHOPPING!!