assistant baru..


assalamualaikum..

ya ampunn..
berabuk abess..
tak berupdate berbulan..

tah kemane ilang mood mengupdate blog..
sebab husben ade kot??

so sekarang incik suami sudah kelautan lagi (onboard 21 Disember)

dalam sejarah ni..
selalunya waktu2 cenggini la beliau sign off..
sekarang..sign on pada minggu ke 29 (huuuu)


dengan harapan..
dapatla dia balik sebelum deliver..
kita hanya merancang..belayar 2 bulan saja kali ni..insyaAllah
wait n see..

dan umi akan super duper menyibukkan diri..
biar 2 bulan tu macam 2 hari..kekeke
kalau dulu bz dengan master..

sekarang bz dengan trendyzs dan shaklee la kan..
(berangan nak p oberc belanja husben dengan income shaklee-boleh??kekeke)
cabaran ni okeh..baru semangat!

terima kasih suami sebab kali ni walaupun ditinggalkan dengan perut yang tengah sarat..
umi tak keseorangan nak jaga 3 orang tu..
sebab dah ade assistant..

alhamdulillah segala urusan dipermudah..
hari Jumaat, sehari lepas husben p melapor diri di opis.. pengasuh budak2 ni dah sampai..walaupun plan asalnya dia mai hari Sabtu..dapat jugak sampai awai..
elok2 aje ayah p, zakwan sakit mulut plak..serawan orang panggil..
penat uminya jangan cakap..sebab dia dok merengek dan merap..
nak menyusu pon tak boleh..
kasik makan ice cream, nasi dia x boleh makan,moi pon tak mau..
petang Jumaat pas amik pengasuh diaorg, terus p kfc..sb nak beli mash potato utk zakwan..
alhamdulillah..habis sebekas dia mkan..harusla laporrr..

eh..eh..
sekali sekala dapat keyboard cenggini laaa..
kekekek..

pasni nanti plak akan diupdate bila berkelapangan..
insyaAllah..



1 tukang conteng sambilan:

CikMerah@Mira said...

rindu nak tgk umi pos gmbr zakwan...hihi

JOM SHOPPING!!