Doakan saya..

assalamualaikum..

hampir 17 hari sudah berhibernasi dari berblog.
satu tempoh agak lama tu..

umi dalam keadaan yang agak kritikal sekarang..

sedang menghampiri minggu-minggu terakhir semester..
In shaa Allah..lagi 4 minggu..
so sedang gigih bertahan dan berharap dapat menamatkan sesi pengaJian semester ini..

blog ni dah mula berabuk sejak roomate umi sign off..kan..perasan tak..
asal dia balik aje..maka terabai lah blog..
memang seharusnya begitu la kan..
suami didahulukan..blog diutamakan..hahaha,..ngarut je..

kepulangan yang tak dirancang..
anak-anak pon happy..moga ada hikmah di sebalik apa yang berlaku.

banyak cerita nak dikongsi sebenarnya..
tapi sudah bertekad..biarlah apabila selesai perjuangan umi di UUM nanti..
segalanya akan ditempek di blog..


ni pon gigih celik-celik mata study apa yang patut..
siapkan tugasan terakhir..
tapi bila datang rindu kat blog kesayangan hamba ni..berhenti untuk merapu sekejap..hiiii





Doakan saya ye..





2 tukang conteng sambilan:

NADIA vs BERON said...

all the best kak utk final exam hehe. nadia start 3jun smpai 13jun. then sayonara uum hehe.

zahirian said...

waaa..dah grad eh?tahniah..moga dapat jadik lawyer yg bagus!!

JOM SHOPPING!!