sendu Ahad..

assalamualaikum..

semalam..seperti biasa si ayah menelefon..nun jauh dari tengah lautan..
selesai bercakap dengan umi..umi sampaikan pada si kakak..

umi: kakak, ayah kirim salam..
 
kakak:..diam...
 
umi: kakak cakapla waalaikum'salam
 
kakak: waalaikum salam
 
umi: ayah kata ayah rindu kakak 
 
kakak: napa ayah rindu kakak umi?sebab kakak tak p amik ayah ye?
 
umi: eh bukan..sebab dah lama ayah tak balik la..
 
kakak:ooo..umi cakap kat ayah tak angah buat kakak?
 
umi: alaaa..tak sempat..esok ayah sampai korea umi bgtau kat ayah
 
kakak: ok..


hmmm..
think of what?

miss him badly..



untuk anak-anak..



maka,
sebagai motivasi untuk umi..

tabahla hati..be strong!!!

sms belum delivered..
maknanya PDS belum sampai ke destinasi..
moga segera sampai dengan selamat..
Amiinn..


8 tukang conteng sambilan:

Melati Qistyna's Mummy said...

hmmmm, lama kali ni dia jauh.. bulan puasa lak tu... ummi rindu, anak2 lg terasa ketiadaannya... mg terus tabah...

raya ni sign off ke en zahir?

Ummi said...

kak abby..raye tahun ni atas kapal nun laaa..kalau tak idakla sy sendu..huhuu..lambat lagi baliknye kak..

Jannah Zai said...

:(..btw jannah da follow akak..follow adik balik ye..

Ainul Hayat said...

Sabar byk2 ye kak.

noradzlina.kamdani said...

Apa yg abg ngah buat kt kakak tu?

Marsha~ said...

alahai... sedih pulak baca ni.... semoga syikin dan anak2 dirahmati dan dilindungi selalu oleh yang maha Esa.. amin...

Ummi said...

jannah..
awat canggih sangat blog adik ye..tak reti akak..hahaha..adehh

ainul..
biasela kan..ade ketikanya memang sendu.

kak lin..
biasela angah tu..ikut dan dia jek..suke suki dia je nak buli kakak


marsha..
mekasih..aminnn..

Anonymous said...

salam akak.....


saye juge bgtu....buat pertama kali raya sebagai isteri dan juga lonely....tp nasib baik ade family, hlangla sikit kerinduan d hati....tp tetap xsame bila suami d sisi....kan kak?? huhu....

~mimi~

JOM SHOPPING!!