Ramadhan..


23 Ogos 2009..


dah masuk hari ke2 puasa..baru nak masukkan sket entry pasal puasa..macam tak lengkap plak blog ni kalau tak cerita pasal puasa..kali ni puasa dalam keadaan mengandung..kali pertama dalam sejarah hidup..tahun lepas amani lahir sebelum puasa..tahun ni adik die kene puasa jugakla dalam perut..dah lepas 2hari ni..alhamdulillah ok..larat lagi..


Puasa kali ni sorang2 je la..pasal en zahir takde..huuu..cam sedey jek..berbuka sorang2..tu pon adela amani jadi tukang kacau..dia pon nak berbuka jugak..walaupun balik dari skul petang tu umi bagi makan dah..bersahur pon sorang2..takde dah aktiviti kejutkan en zahir..kira tahun ni sume sorang2la..bukan puasa je..raya pon en zahir takdak!!!kalau tahun lepas dapat puasa sekali..terawih sama2..raya plak bertiga..bestnye..tahun ni semua ngan amani je laaa..nasib baik kakak ade kan..kalu tak lagi la sedey..


hesh..ape sedey2 niii..dah la..end..

3 tukang conteng sambilan:

lily lotus said...

aah kakak kan ada..heheh

Nazzrin@atok said...

sedihnyer!!!.. huhuh.. xpe2... tabahkan aty ea ckg.. saye n rakan2 sentiasa mendoakna keselamatan ckg sekeluarga

Umi said...

wahh..bagusnya ade student n kawan macam ni..trimas!!

JOM SHOPPING!!