huby on duty..

17 ogos 2009..monday..


Tak pasal-pasal kene buh date kat entry..tak tau la mane p date yang sepatutnya kuar sendiri..tu la..rajin sangat ubah-ubah blog..hahaha..macam takde keja nk buat jek..
Semalam Puteri Delima 1 masuk port Bintulu..lepas 2 hari anchor ..dah masuk port line clear sket..so,nak koling2 pon senang..2 hari lepas gak brodben tak boleh pakai..sebabnye atas kecuaian sendiri..LUPE BAYAR BIL!!..kan dah kene blok..mujur huby dah sampai bintulu..bile die online..die tlg bayarkan..huhuh..dan malam semalam dah boleh online balik..tapi yang tak bestnya huby duty..pastu kapal die (cewah..kapal MISC punye ye..) ade problem pulak..sudahnya kene keje sampai tengah malam..huuu..sangat tak best..tu yang sambil tunggu huby habis keje..umi telah mengerjakan blog..so,jadila blog yang macam hari ni..kami selalu borak guna SKYPE..buat video kol..tapi malangnye sebab huby kol pon dah tengah malam..dah nak dekat pukul 1am..adlina pon dah tido..so kali ni tak dapat la die nak menunjukkan skil2 terbaru kat ayah die..umi je la sembang ngn ayah ye..tu pon tak lame..dalam 1.30 stop la bersembang..sian huby..penat keje..




Ni gamba temankan huby duty..kat engine room..mase naik Puteri Intan 1 suatu ketika dulu..

2 tukang conteng sambilan:

lily lotus said...

syok nya dpt teman hubby naik kapal tu...

Umi said...

heee..memang sangat syok..

JOM SHOPPING!!