Jubli Perak PPAZ

assalamualaikum..

gigih ni nak update..
Jumaat lepas p full 1 kerete..p sekolah kak ina..
ada sambutan jubli Perak..25y dah sekolah tu..




Ada mcm seminar parenting pagi Jumaat tu..
Tapi..kalau dah namanya p dengan anak2..kirim salam ajela..
Nampak ade badut..adehhh..kat badut ni je dah terbang dekat RM10 beli belon ikat2 dia tu..

see..sorang satu semua..termasuk si kecik tu..kemain suka..incomplete la kan..ayah takde

ada main giant buble jugak..main sat je ni sebab separuh bekas zakwan tumpahkan dah..hahahah

Istana belon katanya...menda ni dari awal kak ina dah zikir2 kat telinga adik2 dia..kalau ikutkan masuk menda ni ikut jantina..tapi umminya la request masuk 3 orang terus ..kecik2 belum akil baligh lagi ..huuu

ni rupa istana belonnya..
Sebenarnya ada banyak gerai..pameran..
best2 semua..memang meriah,,
tak dapatla nak snap pic banyak2..sebab pantang pegang nset..si zidan pon nak pegang jugak..
kalau dia pegang saja takpela,..buatnya dia baling??


amboi kemain budak botak ni nak air cendol..tapi tak dapat sedut pon pasai straw dia beso..sudahnye nyusu bawah baju jugak..hahahah..kesian zidan berpeluh2..panas kan..tp tak meragam pon dia..maklumla jarang kuar rumah dia ni..so bila dapat peluang keluar tu..harusla dia nikmati..hiii

my bestfren..ecececeeehhhh

bawak zidan paling senang pasai dia tak reti sangat nak mintak beli itu ini..dan kalau agak2 lenguh dukung dia..ada ramai yg sudi babysit kan..kikiii..  




Kak ina & angah ada masuk pertandingan sand art jugak..
angah menang..tp no pic..

ummi depa dah macam orang ape je nak kontrol sana sini even pengasuh depa follow sama..tapi semua nak berkepit dengan umi..pasai jalan dengan umi boleh tunjuk2 nak itu ini kan...fengsannnn..baru gaji punya pasai..beli jugakla sikit2 ..kasik depa syok..



Tengahari ajak balik..tak upaya umi nak tunggu lelama..
Malam pon ade hafiz hamidun..tp usah carik pasal laa...
dok umah lena kepenatan lagi baguih..hahaha


..MISI UPDATE BLOG BERJAYA..




1 tukang conteng sambilan:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

JOM SHOPPING!!