Bulan kesyukuran

assalamualaikum..

Oktober dahhh..atau lebih tepat..Oktober pon dah nak habis!
Macam-macam dah jadi bulan 10..

Of kos la yang paling best incik suami dah kembali ke daratan kan..
so macam2 hal la boleh setel..

Hujung bulan september haritu..kak ina dapat p interview untuk masuk sekolah..
Lega sangat sebab ayah dah ade kan..
So bolehla ayah & umi teman kan kak ina..
Kasik semangat sikit..

Dan alhamdulillah..lastweek dah dapat resultnya..

 Displaying IMG_20141019_145622.jpg

 Memang rezeki kak ina la kot..pasai umi isi borang online betul2 pada tarikh last..tu pon jenuh timbang tara dengan si ayah..nak hantar tak kak ina ke sekolah tuuu..alhamdulillah..malas nak cita panjang..

So, get ready la tahun depan ye kakak..

Bulan Oktober jugak..rezeki untuk umi :)


pandai2la korang rotate pc tu..kikiki






Alhamdulillah..dapat APC pada umur 23..ngeeeee



memasing carik port..atas arahan cameraman






esok2 bolehla anak cucu baca..
dan try buat the best untuk dapat lagi awal okeh!!

tq untuk kengkawan seunit..pihak pengurusan..dan incik suami..

k bye!!





2 tukang conteng sambilan:

ajuramli said...

assalam sis...tahniah :)semoga lebih bersemangat menempuhi cabaran yang akan mendatang... tp betul ke umur sis br 23 tahun?hehehe

Ku-Huda said...

baru nak tanya betul ke puan syikin umur 23...hahahahaha...tahniah cikgu...

JOM SHOPPING!!