Dan cuti sekolah pun bermula...

Assalamualaikum..

Semalam cuti sekolah dah pon mula..
So utk mengelakkan keboringan dok dirumah..kami plan nak keluar..dah lama dah plan ni..nak p makan2 kt luar..piknik la konon..tempatnya mcm biasa..UUM la..

So semalam pagi2 umi dah siap goreng bihun n roti..kate nk p piknik kan.anak2 pon dah siap2 roger2 sepupu depa..penuh 1 kereta..




Lokasi ni dekat dengan pusat ekuin dan tempat burung ostrish..















Kakak najwa dan pandai berwelfie











Kak ina dan kak chu.sebaya tp kak cu tu kecik atau kak ina yg tinggi ek?

Dok disana sampai tenghari.balik tu singgah rumah tok..
Kak ina n angah nk dok rumah tok.ok aje sebab umi pon ade keja petang tu.,


Belah petang umi nk ke gurun pulak.
Biasela ni..
Umi tak p sorang..bawak zidan n zakwan..sekali pengasuh diaorang laa..



Suke zidan..tau nak berjalan kan...





Best berbebywearing..zidan sikit pon tak bunyi..dia memang excellent pon.,sangatla baik budi..



Dan zakwan.yg makin banyak akai.layankan aje...


Itu kisah cuti sekolah dihari pertama..

Harini hari kedua cuti..
Pon ada program..harini bawak k ina n angah p program Outreach PDRM kat Masjid Titi Kerbau..pertandingan mewarna lagi..
Ni kira live update ni...hiii..




Sambil2 dengar ceramah.i update blog gitu...hiii

Ndaaa

posted from Bloggeroid

2 tukang conteng sambilan:

Miz Eija said...
This comment has been removed by the author.
Miz Eija said...

lagi best kalu parents keje cuti ikut cuti sekolah.. boleh plan ke mana saje... sy tak, cuti sekolah panjang ke tetap keje hihi harap cuti tahunan je... dan cuti sabtu ahad :D

JOM SHOPPING!!