im back!

assalamualaikum..

sangat rindu mau membebel disini..
tapi biasala..bz!!
sejak 2 minggu lepas masa sangat-sangat rasa tak cukup.
asyik keja luar dan stress dengan final exam.

alhamdulillah,
semua dah berlalu..
final exam untuk 2 paper dah selesai.tamat sudah untuk semester ini.
insyaAllah,lagi 1 semester tamatlah misi MBA umi.

sekarang bersiaran dari Taman Maluri,KL.
panjang la langkah memandangkan dah tak terikat dengan kelas master.
sedang menghabiskan sisa cuti yang ada..disamping ada sesuatu yg dicari di kota.jem.memanjang.nih.hiiiiii


banyak cerita dah terlepas nak update..
kisah jalan2 cari makan zahirian,besdey angah,milestone zakwan yg dah lama tak update,tak lupa persiapan sekolah kak ina...
adehhhh..pelan2 update la kan....

c u next-next-next entry ya..









terima kasih untuk pembaca blog umi yg alert sangat ..
pm kenapa blog bumi x boleh bukak sebelum ni..
dalam tempoh berpantang dari berblog sebab fokus kt study (kununnnnnn)





4 tukang conteng sambilan:

dieha said...

ikin dah masuk rumah baru ke??wah..ngeri akk tgk zakwan panjat tangga..rs mcm muazzin mana plak d posisi tu..zakwan terliur tu tgk umi mkn ice cream..hehe..sejibik mcm muazzin..mana num a/c ni..

dieha said...

ikin dah masuk rumah baru ke??wah..ngeri akk tgk zakwan panjat tangga..rs mcm muazzin mana plak d posisi tu..zakwan terliur tu tgk umi mkn ice cream..hehe..sejibik mcm muazzin..mana num a/c ni..

noradzlina.kamdani said...

hati2..zakwan memanjat dh.

AzLiN SaFeNa AzIhAR said...

hi...salam perkenalan dan selamat tahun baru... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow.. www.azlinsafena.com tq

JOM SHOPPING!!