Jubli Perak PPAZ

1
COMMENT
assalamualaikum..

gigih ni nak update..
Jumaat lepas p full 1 kerete..p sekolah kak ina..
ada sambutan jubli Perak..25y dah sekolah tu..




Ada mcm seminar parenting pagi Jumaat tu..
Tapi..kalau dah namanya p dengan anak2..kirim salam ajela..
Nampak ade badut..adehhh..kat badut ni je dah terbang dekat RM10 beli belon ikat2 dia tu..

see..sorang satu semua..termasuk si kecik tu..kemain suka..incomplete la kan..ayah takde

ada main giant buble jugak..main sat je ni sebab separuh bekas zakwan tumpahkan dah..hahahah

Istana belon katanya...menda ni dari awal kak ina dah zikir2 kat telinga adik2 dia..kalau ikutkan masuk menda ni ikut jantina..tapi umminya la request masuk 3 orang terus ..kecik2 belum akil baligh lagi ..huuu

ni rupa istana belonnya..
Sebenarnya ada banyak gerai..pameran..
best2 semua..memang meriah,,
tak dapatla nak snap pic banyak2..sebab pantang pegang nset..si zidan pon nak pegang jugak..
kalau dia pegang saja takpela,..buatnya dia baling??


amboi kemain budak botak ni nak air cendol..tapi tak dapat sedut pon pasai straw dia beso..sudahnye nyusu bawah baju jugak..hahahah..kesian zidan berpeluh2..panas kan..tp tak meragam pon dia..maklumla jarang kuar rumah dia ni..so bila dapat peluang keluar tu..harusla dia nikmati..hiii

my bestfren..ecececeeehhhh

bawak zidan paling senang pasai dia tak reti sangat nak mintak beli itu ini..dan kalau agak2 lenguh dukung dia..ada ramai yg sudi babysit kan..kikiii..  




Kak ina & angah ada masuk pertandingan sand art jugak..
angah menang..tp no pic..

ummi depa dah macam orang ape je nak kontrol sana sini even pengasuh depa follow sama..tapi semua nak berkepit dengan umi..pasai jalan dengan umi boleh tunjuk2 nak itu ini kan...fengsannnn..baru gaji punya pasai..beli jugakla sikit2 ..kasik depa syok..



Tengahari ajak balik..tak upaya umi nak tunggu lelama..
Malam pon ade hafiz hamidun..tp usah carik pasal laa...
dok umah lena kepenatan lagi baguih..hahaha


..MISI UPDATE BLOG BERJAYA..




Tenggelam dan timbul

1
COMMENT
assalamualaikum..

Tetiba plak timbul blog ni kan..
selepas hampir 2 bulan tenggelam..
ruginya tak diapdet..
dan bila kesayangan kami semua dah sign on..mood berblog tu datangla..
sapa suruh dia sign off lama2 sngat kan...habis terabai blog ni..hahaha..
sekali bila dia sign on...dangggggg,...

So konon2 nak apdet sikit2la..
ni pon besday dia bulan lepas..
sempat la sambut besday kat darat kan..

semua excited nak makan kek ayah depa...
Ayahnye udah 32.alhamdulillah,, anak dah 4..



Alaa..tetiba hilang dah skill nak mengarang kan..
dah nak sebulan en husben sign on..KEJAP je..(walhal baru 3 minggu..bundarkan ke sebulan..hahaha)

yang pasti..tahun ni tahun ke 4 tak beraya sekali..adoyaiiiii

ok. sekian
jumpa lagi next entry..insyaAllah

cikgu kan bz sabagai SID jugak sekarang..wiiii



JOM SHOPPING!!